Colaborează cu un furnizor de top de ATM-uri
Colaborează cu un furnizor de top de ATM-uri
Reduceți costurile de întreținere a rețelei dumneavoastră de ATM-uri
Reduceți costurile de întreținere a rețelei dumneavoastră de ATM-uri
Creșteți veniturile cu un ATM
Creșteți veniturile cu un ATM
Instalează un ATM pentru afacerea ta
Instalează un ATM pentru afacerea ta
Nu există ATM in zona dumneavoastră?
Nu există ATM in zona dumneavoastră?

Soluții ATM pentru toată lumea

Soluțiile Euronet EFT ATM sunt concepute pentru a deservi o gamă largă de sectoare de afaceri și sunt dezvoltate pentru a se potrivi în mediul dumneavoastră de afaceri, deservindu-vă pe dumneavoastră și pe clienții dumneavoastră în ceea ce privește nevoile de numerar.

În calitate de comerciant Euronet EFT ATM, vi se va oferi o experiență fără cusur, în care noi ne vom asuma responsabilitatea pentru:

Bancomatele pe care le oferim au fost concepute pentru a lucra cu întreprinderi mari sau mici și, indiferent de tipul de bancomat care vă este oferit, acesta va fi dotat cu cea mai recentă tehnologie, software actualizat și funcționalitate de vârf în industrie, cum ar fi cititoarele de carduri DIP (care protejează împotriva cardurilor capturate) și contactless.

Bancomatele noastre pot fi găsite într-o varietate de sectoare comerciale, de la comercianții cu amănuntul mici și mijlocii până la marile lanțuri de magazine; în centre comerciale, supermarketuri, hoteluri, centre de călătorie, cum ar fi aeroporturi, gări și porturi. De asemenea, operăm în centrele orașelor și colaborăm cu municipalitățile locale pentru a furniza servicii ATM în locații mai îndepărtate și rurale, unde băncile își elimină sau își închid operațiunile.

BĂNCI

Cu propunerea noastră de valoare ATM-as-a-Service, oferim băncilor și instituțiilor financiare (IF) o soluție pentru a profita de tehnologia noastră.

OSPITALITATE ȘI AGREMENT

Dacă oferiți acces la numerar in locaţia dumneavoastră, clienții dvs. vor rămâne mai mult timp și vor profita de facilitățile dvs.

AEROPORTURI ȘI CENTRE DE CĂLĂTORIE

Serviciile noastre ATM includ eliberarea de numerar in valută, conversia dinamică a valutei, retrageri fără card, publicitate la ATM și multe altele.

RETAIL

Soluțiile noastre ATM sunt dezvoltate pentru a funcționa pentru orice comerciant cu amănuntul… lanțuri mici, medii sau mari, cu mai multe locații.

Contactați-ne

Căutare