Colaborează cu un furnizor de top de ATM-uri
Colaborează cu un furnizor de top de ATM-uri
Reduceți costurile de întreținere a rețelei dumneavoastră de ATM-uri
Reduceți costurile de întreținere a rețelei dumneavoastră de ATM-uri
Creșteți veniturile cu un ATM
Creșteți veniturile cu un ATM
Instalează un ATM pentru afacerea ta
Instalează un ATM pentru afacerea ta
Nu există ATM in zona dumneavoastră?
Nu există ATM in zona dumneavoastră?

Comerț cu amănuntul

Toată lumea are nevoie de bani… faceți din afacerea dvs. punctul central

Știați că numerarul este încă o alegere importantă de plată? În prezent, consumatorii se bazează exclusiv pe bancomate pentru a-și satisface nevoile de numerar. Tehnologia a evoluat în așa fel încât bancomatul este acum mai mult decât un bancomat și redefinește piața bancomatelor. Euronet EFT vă oferă posibilitatea de a profita de posibilitățile pe care le oferă acest nou peisaj al ATM-urilor

Soluțiile noastre ATM sunt dezvoltate pentru a funcționa pentru orice comerciant cu amănuntul… lanțuri mici, medii sau mari, cu mai multe locații.

Bancomatele noastre pot fi găsite în magazine de cadouri, chioșcuri de ziare, supermarketuri, magazine de proximitate, farmacii, centre comerciale și multe altele.

COMERCIANȚI CU AMĂNUNTUL MICI ȘI MIJLOCII

Oferirea de servicii suplimentare clienților dumneavoastră

Comercianții cu amănuntul mici și mijlocii sunt martori zilnici ai popularității numerarului prin utilizarea continuă a acestuia de către clienții lor. Mai ales că achizițiile de produse mai mici sunt încă efectuate în mare parte în numerar. Aceste bancomate oferă clienților un acces valoros la numerar și încurajează noi consumatori să intre în locaţia afacerii dvs., ceea ce determină creșterea numărului de vizitatori.

Cu o amprentă redusă, bancomatele noastre maximizează fiecare centimetru de spațiu comercial. Soluțiile noastre de ATM-uri prin perete/geam, ATM-uri de interior sau ATM-uri de exterior vor fi adaptate în mod individual la spațiul, restricțiile și cerințele dumneavoastră, utilizând cele mai recente tehnologii și caracteristici de securitate care garantează o experiență prietenoasă pentru utilizator, respectând în același timp standarde stricte.

Beneficii pentru comerciant:

Am constatat că sunt profesioniști, eficienți și de încredere și suntem bucuroși să îi recomandăm!

Alan Murphy, MD at Garden Events Ltd.

MARII RETAILERI ȘI LANȚURILE DE MAGAZINE

Self-service bancar în incinta dumneavoastră

Comercianții cu amănuntul de mari dimensiuni, cu una sau mai multe locații, pot beneficia de o instalare in locatia lor a unui bancomat. Soluțiile noastre ATM oferă acces fiabil, convenabil și ușor la numerar în mediul în care clienții au încredere si anume, locația dumneavoastră. Acest lucru va avea ca rezultat creșterea vânzărilor și a numărului de clienți fideli care au încredere în afacerea dvs. și în serviciile oferite! Pe lângă propunerea noastră standardde servicii complete pentru retragere de numerar la ATM, costurile operaționale de gestionare a numerarului se vor reduce, permițând angajaților dvs. să se concentreze pe funcția lor principală – deservirea clienților dvs.

Beneficii pentru comerciant:

OSPITALITATE ȘI AGREMENT

Dacă oferiți acces la numerar in locaţia dumneavoastră, clienții dvs. vor rămâne mai mult timp și vor profita de facilitățile dvs.

AEROPORTURI ȘI CENTRE DE CĂLĂTORIE

Serviciile noastre ATM includ eliberarea de numerar in valută, conversia dinamică a valutei, retrageri fără card, publicitate la ATM și multe altele.

PRODUSE

Experții noștri în vânzări vor lucra cu dumneavoastră pentru a găsi cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră, împreună cu gama noastră diversificată de servicii.

CONTACT

Doriți să aflați mai multe? Completați formularul nostru online și vă vom trimite o ofertă cât mai curând posibil.

Contactați-ne

Căutare