Declarație globală de confidențialitate 

mai 2024

Această declarație de confidențialitate (“Declarație de confidențialitate”)explică modul în care fiecare dintre entitățile și/sau sucursalele enumerate în tabelul „Cine suntem noi” din secțiunea Cine suntem noi de mai jos (“noi”, “al nostru/a noastră”, “nouă”), colectează, utilizează, stochează, partajează cu alte părți și/sau prelucrează în alt mod datele dvs. cu caracter personal (“Date cu caracter personal”), în timp ce folosiți site-ul nostru web (“Site web”), fie în calitate de vizitator și/sau utilizator al site-ului nostru web, fie indiferent de modul în care ați putea interacționa altfel cu noi (în mod colectiv, “dvs., “al dvs./a dvs.” sau „utilizatori”). În această Declarație de confidențialitate, descriem, de asemenea, dacă Datele dvs. cu caracter personal sunt partajate cu alte părți și mecanismele pe care le avem pentru a vă proteja datele.

Vă încurajăm să citiți în mod regulat această Declarație de confidențialitate și să verificați Site-ul web pentru eventuale actualizări. Actualizările acestei Declarații de confidențialitate vor fi publicate pe Site-ul nostru web și, prin continuarea colaborării cu noi, sunteți de acord cu această Declarație de confidențialitate și cu orice modificări viitoare.

Acolo unde legea locală impune ca detalii suplimentare să fie incluse în această Declarație de confidențialitate, astfel de informații au fost incluse în secțiunea de mai jos.

Cine suntem noi? 
Noi facem parte din Grupul de companii Euronet. 

Puteți găsi toate detaliile noastre de contact în partea de jos a acestei pagini.

Ce tip de Date cu caracter personal sunt colectate?  
Colectăm numai Datele cu caracter personal necesare pentru a vă oferi Site-ul web și pentru a respecta legea aplicabilă. 

De ce colectăm Date cu caracter personal? 
Colectăm Date cu caracter personal în scopuri contractuale și legale specifice. 
 
Cu consimțământul dvs., colectăm date și în scopuri suplimentare.  

Cât timp păstrează Euronet Datele cu caracter personal? 
Păstrăm Datele cu caracter personal numai atât timp cât este necesar sau conform legislației în vigoare. 

Cu cine partajăm Datele cu caracter personal? 
 Partajăm Datele cu caracter personal cu alte companii ale Grupului Euronet, autorități legale și parteneri, acolo unde este necesar, pentru a îndeplini cerințele de reglementare sau angajamentele contractuale.

Unde stochează Euronet Datele cu caracter personal? 
Stocăm Datele cu caracter personal în locații sigure, cu măsuri stricte de securitate.  
 
Dacă trebuie să transferăm Datele cu caracter personal în alte locații, luăm toate măsurile necesare pentru a ne conforma obligațiilor legale și pentru a asigura un nivel adecvat de securitate.

Care sunt drepturile dvs. privind Datele cu caracter personal?  
În funcție de locul în care locuiți, este posibil să aveți drepturi în legătură cu Datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu legislația în vigoare. O descriere a drepturilor comune privind Datele cu caracter personal este prezentată în secțiunea 10 de mai jos. Pentru a face o solicitare, ne puteți contacta prin e-mail la dpo@euronetworldwide.com

1. Ce Date cu caracter personal sunt colectate și de ce?

Categoriile, sursele, scopurile și bazele legale pentru colectarea și prelucrarea Datelor dvs. cu caracter personal atunci când vizitați și/sau utilizați Site-ul nostru web sunt enumerate mai jos. În cazul în care colectarea și prelucrarea Datelor cu caracter personal se bazează pe consimțământul dvs., vă puteți retrage consimțământul în orice moment.

Colectăm Datele dvs. cu caracter personal atunci când vizitați și/sau utilizați Site-ul nostru web sau când ni le furnizați în legătură cu utilizarea Site-ului web, inclusiv atunci când trimiteți orice solicitări de informații sau reclamații în legătură cu funcționarea sau utilizarea acestui Site web sau cu conținutul încărcat de alți utilizatori în conformitate cu Termenii de utilizare a Site-ului nostru.

Aceste date pot include următoarele:

Datele de identificare și de contact: numele, e-mailul, numerele de telefon și/sau de fax, adresa rezidențială și/sau comercială și alte date de contact (“Date de contact”), titlul, data nașterii, genul, imaginile, videoclipurile sau semnătura. 

sEste posibil ca, în timpul unui proces de răspuns și procesare a unei solicitări de informații sau a unei reclamații în conformitate cu Termenii de utilizare a Site-ului nostru web, să fie necesar să ne furnizați informații suplimentare. În acest caz, vom procesa Datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat așa cum este prevăzut în această Declarație de confidențialitate.

Informații comportamentale și tehnice: adresa IP a vizitatorilor, internetul sau altă rețea similară, activitatea de navigare sau căutare, informații comportamentale (pentru a înțelege modul în care vă comportați în timp ce utilizați produsele și serviciile noastre), tipul și versiunea browserului, setarea fusului orar, setările pentru rezoluția ecranului, tipurile și versiunile de plug-in al browserului, sistem de operare și platformă. 

Pentru mai multe informații, our Politica noastră privind modulele cookie este disponibilă aici 

Informații despre locație sau date privind geolocația: putem colecta informații despre locația dvs. atunci când vizitați Site-ul nostru web fie pe computer, fie pe tabletă sau telefon mobil. În orice caz, consimțământul dvs. va fi necesar înainte de a utiliza informațiile despre locație sau datele privind geolocația.

Date neidentificabile: ori de câte ori este posibil, folosim date în care nu puteți fi identificat/ă direct (cum ar fi date demografice anonime și date de utilizare) mai degrabă decât Date cu caracter personal („Date neidentificabile”). Aceste Date neidentificabile pot fi utilizate pentru a îmbunătăți procesele noastre interne sau furnizarea de servicii, fără a vă notifica ulterior. Putem folosi date agregate pentru o varietate de scopuri, inclusiv pentru a analiza, evalua și îmbunătăți Site-ul nostru web și conținutul acestuia.

2. De unde colectăm Datele dvs. cu caracter personal?

Colectăm Datele dvs. cu caracter personal din următoarele surse:

• Direct de la dvs. prin interacțiunile dvs. directe și prin transmiterea de solicitări de informații sau reclamații, așa cum este menționat mai sus.

• Prin colectarea pasivă de informații despre interacțiunile dvs., inclusiv clicurile pe pagină, timpul petrecut sau alte metadate colectate automat.

• Furnizorii de servicii de internet.

3. De ce colectăm și utilizăm Datele dvs. cu caracter personal?

Colectăm și utilizăm Datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

i. Putem prelucra Datele dvs. cu caracter personal în contextul relației dvs. contractuale (art. 6 (1) (b) RGPD) cu noi (și anume, Termenii de utilizare a Site-ului web):

ii. Este posibil să vă prelucrăm Datele cu caracter personal în scopurile intereselor noastre legitime (art. 6 (1) (f) RGPD). Atunci când folosim Datele dvs. cu caracter personal pentru a urmări interesele noastre legitime, vom depune toate eforturile pentru a ne asigura că Datele dvs. cu caracter personal vor fi utilizate numai în condițiile permise de legea aplicabilă și că o astfel de utilizare nu va depăși interesele sau drepturile și libertățile fundamentale care necesită protecție:

iii. Putem prelucra datele dvs. cu caracter personal dacă ne-ați furnizat anterior consimțământul (art. 6 (1) (a) RGPD):

iv. Putem prelucra Datele dvs. cu caracter personal în scopul respectării obligațiilor noastre legale în temeiul cadrului legislativ și de reglementare aplicabil (art. 6 (1) (c) RGPD), precum și cu deciziile instanțelor competente sau autorităților de supraveghere.

4. Exactitatea Datelor cu caracter personal

Ne angajăm să păstrăm Datele dvs. cu caracter personal exacte și actualizate. Luăm măsuri rezonabile pentru a asigura exactitatea Datelor dvs. cu caracter personal, asigurându-ne că cele mai recente Date cu caracter personal pe care le-am primit sunt înregistrate cu exactitate și, atunci când considerăm necesar, efectuăm verificări periodice și vă solicităm să vă actualizați Datele cu caracter personal. Din când în când, este posibil să vă trimitem un e-mail prin care vă solicităm să confirmați și/sau să vă actualizați Datele cu caracter personal. Această comunicare se bazează pe interesul nostru legitim și pe obligația legală de a păstra informații exacte și actualizate.

Dacă observați că Datele dvs. cu caracter personal nu sunt exacte, puteți solicita o corectare sau actualizarea informațiile dvs. trimițând un e-mail la adresa dpo@euronetworldwide.com.

5. Cât timp păstrează Euronet Datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt păstrate atât timp cât este necesar pentru atingerea scopurilor pentru care au fost colectate Datele cu caracter personal și sunt supuse unor standarde și reglementări diferite pentru a respecta obligațiile legale sau de raportare aplicabile. Perioada de păstrare este determinată pe baza cerințelor și obligațiilor aplicabile, care pot include:

6. Vă dezvăluim Datele cu caracter personal?

Este posibil să vă dezvăluim Datele cu caracter personal în scopuri de afaceri sau pentru a îndeplini obligațiile legale, după cum este prezentat mai jos:

i. În cadrul Grupului Euronet: este posibil să dezvăluim Datele dvs. cu caracter personal companiei Euronet și afiliaților Grupului Euronet acolo unde este necesar pentru a ne permite să procesăm solicitarea dvs. de informații sau reclamația dvs. (conform Termenilor de utilizare a Site-ului web) sau să urmărim în alt mod scopurile descrise în această Declarație de confidențialitate sau în scopuri de respectare a obligațiilor Grupului. 

ii. Furnizorilor de servicii terți*: este posibil să partajăm Datele cu caracter personal pe care le colectăm cu furnizori de servicii terți care ne asistă cu anumite sarcini tehnice, operaționale, de reglementare sau de conformitate. De exemplu, astfel de furnizori de servicii terți pot include profesioniști în administrarea bazelor de date și a site-urilor web, furnizori de servicii de dezvoltare, întreținere, personalizare a infrastructurii IT, agenți de publicitate sau rețele de publicitate și companii de rețele de socializare pentru a plasa reclame personalizate în serviciile digitale și pentru a adapta preferințele utilizatorilor.

*Sensul legal și lista „furnizorilor de servicii terți” pot varia în funcție de țara în care vă aflați. Pentru informații suplimentare cu privire la ce furnizori au acces și de ce au acces la Datele dvs. cu caracter personal, ne puteți contacta la adresa dpo@euronetworldwide.com.

iii. Procesului corporativ: putem transfera Datele dvs. cu caracter personal unei terțe părți ca urmare a unei vânzări, achiziții, fuziuni sau reorganizări care implică Euronet, o companie din cadrul Grupului Euronet sau oricare dintre activele acestora. Procedând astfel, vom lua măsuri rezonabile pentru a ne asigura că informațiile lor sunt protejate în mod adecvat.

iv. Departamentului juridic și de reglementare: Este posibil să fie nevoie să dezvăluim Datele dvs. cu caracter personal, în măsura în care este necesar, dacă este solicitat de către o autoritate legală, inclusiv autorități judiciare sau de supraveghere, precum și orice alte autorități care acționează în sfera lor de competență.

v. Partenerilor profesionali: este posibil să partajăm Datele dvs. cu caracter personal cu consilieri, avocați, consultanți, auditori sau contabili pentru a ne conforma obligațiilor legale și pentru a furniza Site-ul nostru web și pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale conform Termenilor de utilizare a Site-ului web, în conformitate cu legea aplicabilă și cele mai bune practici.  

Este posibil să partajăm Datele dvs. cu caracter personal în cadrul Grupului Euronet, ceea ce poate implica transferul datelor dvs. în afara SEE. Este important să rețineți că, deși legile privind păstrarea datelor în țările în care putem transfera datele dvs. pot fi mai puțin stricte decât legile țării dvs., intenționăm să aderăm la principiile stabilite în această Declarație de confidențialitate, cu excepția cazului în care legile aplicabile solicită altfel.

Dacă partajăm Date cu caracter personal cu furnizori de servicii terți din afara SEE, vom asigura un nivel de protecție și protejare a Datelor dvs. cu caracter personal în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

7. Minori

Nu oferim servicii direct copiilor cu vârsta sub 18 ani și nu colectăm în mod proactiv informațiile cu caracter personal ale acestora. Dacă aveți sub 18 ani, vă rugăm să nu utilizați Site-ul web sau ofertele și să nu ne partajați Date cu caracter personal. Dacă aflați că cineva cu vârsta sub 18 ani ne-a furnizat ilegal Date cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa dpo@euronetworldwide.com.

8. Securitatea datelor

Ne angajăm să vă protejăm Datele cu caracter personal și am pus în aplicare măsuri de protecție rezonabile și adecvate din punct de vedere comercial pentru a preveni orice pierdere, abuz și modificare a informațiilor pe care ni le-ați încredințat. Ne vom strădui întotdeauna să ne asigurăm că Datele dvs. cu caracter personal sunt bine protejate, în conformitate cu cele mai bune practici internaționale. Ne menținem acest angajament față de securitatea datelor prin implementarea măsurilor fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a vă proteja și a securiza informațiile cu caracter personal.

Pentru a ne proteja sistemele de accesul ilegal, folosim măsuri de securitate fizică și organizațională de ultimă oră, care sunt îmbunătățite în permanență pentru a asigura cel mai înalt nivel de securitate, în conformitate cu cele mai bune practici internaționale și eficiența costurilor. Toate Datele cu caracter personal sunt păstrate într-o locație sigură, protejată de firewall-uri și alte mecanisme de securitate sofisticate cu acces administrativ limitat.

Personalul care are acces la Datele dvs. cu caracter personal, precum și la activitățile de prelucrare care înconjoară Datele dvs. cu caracter personal, sunt obligați prin contract să păstreze Datele dvs. private și să adere la Politica de confidențialitate pe care am implementat-o în organizația noastră. 

Ne propunem să atingem cel mai înalt standard de protecție a datelor prin adoptarea de măsuri standard din industrie pentru a vă proteja confidențialitatea. 

9. Marketing și publicitate

Agenții de publicitate terți furnizează reclame care se afișează pe site-ul nostru web sau în altă parte în cadrul serviciilor noastre. Agenții de publicitate terți nu au acces la niciuna dintre informațiile pe care clienții noștri ni le-au oferit direct. De obicei, agenții de publicitate se bazează pe module cookie sau pe alt mecanism bazat pe web pentru a evalua ce reclame ar putea prezenta interes pentru dvs. Nu plasăm „Module cookie de țintire” și nu activăm „Țintire” și „Locație” în sistemul dvs. fără consimțământul dvs.

Dacă v-ați acordat consimțământul acceptând Modulele cookie de țintire pe Site-ul web, este posibil să folosim terți pentru a face acest lucru (remarketing și funcții similare pentru public). Puteți renunța la publicitate prin modificarea setărilor privind modulele cookie făcând clic pe pictograma din colțul din stânga jos al site-ului.

erții nu sunt obligați prin Declarația noastră de confidențialitate. Pentru a înțelege politica de confidențialitate a notificărilor lor, ar trebui să accesați site-ul web al unui terț. Puteți găsi toți terții care pot folosi module cookie-uri pentru țintire în pagina noastră Politica privind modulele cookie..

Vă putem contacta din când în când (prin e-mail, SMS, scrisoare sau telefon, după cum este necesar și conform instrucțiunilor dvs. specifice) și atunci când ne-ați furnizat consimțământul dvs. pentru a furniza marketing orientat despre serviciile și/sau produsele noastre.

De ce veți primi comunicări electronice?  
În funcție de țara în care vă aflați, veți primi comunicări de marketing dacă ne-ați autorizat să procesăm Datele dvs. cu caracter personal în aceste scopuri.

De asemenea, vă putem trimite comunicări electronice în scopuri de marketing atunci când aveți o relație contractuală cu noi, adică atunci când utilizați în prezent serviciile noastre sau când nu ați solicitat în mod expres să nu primiți respectivele comunicări de marketing.

Veți fi întotdeauna informat/ă și ne vom asigura că, în timpul utilizării serviciilor noastre sau chiar în timpul procesului de înregistrare, aveți toate informațiile necesare pentru a fi conștient/ă de faptul că Datele dvs. cu caracter personal pot fi utilizate în acel scop specific și dvs. veți avea, în timpul procesului de înregistrare sau în timpul utilizării serviciilor noastre, posibilitatea de a specifica că nu sunteți interesat/ă să primiți astfel de comunicări de marketing. În aceste cazuri, vă vom elimina din lista noastră și nu veți primi nicio actualizare care ar putea fi de interes cu privire la serviciile și produsele noastre. Veți putea să vă abonați din nou în orice moment.

Cum puteți renunța? 
Vă veți putea retrage oricând consimțământul utilizând unul dintre următoarele mecanisme: 

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la utilizarea Datelor dvs. cu caracter personal în scopuri de marketing și/sau doriți să începeți să primiți comunicări de marketing, puteți trimite, de asemenea, un e-mail la adresa dpo@euronetworldwide.com.

10. Descrierea drepturilor privind Datele cu caracter personal

În funcție de locul în care locuiți și conform legii aplicabile, drepturile dvs. privind Datele cu caracter personal pot include: 

  1. Dreptul la acces: dreptul de a solicita acces la o copie a Datelor dvs. cu caracter personal. 
  2. Dreptul de a corecta greșelile: dreptul de a solicita corectarea greșelilor din Datele dvs. cu caracter personal. 
  3. Dreptul la ștergere: dreptul de a solicita ștergerea Datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care se aplică anumite condiții. 
  4. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi Date cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat și dreptul de a transmite Datele cu caracter personal altui operator în anumite condiții.  
  5. Dreptul de a vă opune: dreptul de a vă opune prelucrării Datelor cu caracter personal (adică, în scopuri de marketing direct). 
  6. Drepturi legate de procesul decizional individual automatizat: dreptul de a nu fi supus/ă unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce asupra persoanei fizice efecte juridice sau semnificative în mod similar. 

Vom răspunde solicitării dvs. cât mai curând posibil și în termenul stabilit în legea aplicabilă.  
Pentru drepturile aplicabile, vă rugăm să consultați secțiunea Declarație regională de confidențialitate de mai jos.

Pentru a vă exercita oricare dintre drepturile dvs., trebuie să trimiteți un e-mail la adresa dpo@euronetworldwide.com. Pentru a vă ajuta să vă protejați confidențialitatea și pentru a menține securitatea, vom lua măsurile necesare pentru a vă verifica identitatea și este posibil să vă solicităm să furnizați alte detalii înainte de a vă acorda acces la Datele cu caracter personal sau de a iniția o modificare a oricăror Date cu caracter personal. Atunci când este necesar, dacă nu avem o copie a actului dvs. de identitate sau vreun document legal valabil care să vă dovedească identitatea, nu vom putea răspunde solicitării dvs.

Rețineți că este posibil ca unele drepturi să nu fie aplicabile din cauza necesităților comerciale sau a obligațiilor legale în timp ce vă furnizăm serviciul. Rețineți că este posibil ca unele drepturi să nu fie aplicabile din cauza necesităților comerciale sau a obligațiilor legale în timp ce vă furnizăm serviciul. Cu toate acestea, vi se va răspunde întotdeauna atunci când vă exercitați oricare dintre drepturile menționate mai sus și/sau orice drept suplimentar pe care îl puteți avea în funcție de jurisdicția dvs. Dacă dreptul dvs. nu poate fi aplicat, veți primi întotdeauna o explicație adecvată. 

11. Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Declarație de confidențialitate a datelor sau practicile noastre privind datele, vă rugăm să ne contactați în scris prin e-mail la DPO@euronetworldwide.com sau prin poștă la Responsabilul Euronet cu protecția datelor, Calle Cantabria, 2, 28108 Alcobendas, Madrid, Spania.

În funcție de legea privind confidențialitatea aplicabilă, este posibil să aveți dreptul de a depune o plângere la o Autoritate pentru Protecția Datelor sau la alt organism de reglementare în cazul în care considerați că nu am respectat obligațiile noastre în temeiul prezentei Declarații de confidențialitate sau al legii aplicabile:

12. Cine suntem noi


Austria
https://www.euronetatms.at
Euronet 360 Finance Limited (sucursală), înregistrată sub numărul FN 383620y, cu sediul social și principala adresă comercială la Wollzeile 1-3, 1010 Viena, Austria

Belgia
https://www.euronetatms.be
Innova TaxFree. Înregistrată în Belgia sub numărul BE0506.980.396, cu sediul social la Rue de la Presse 4, 1000 Bruxelles, Belgia

Bulgaria
https://www.euronetatms.bg
Euronet Services EOOD, înregistrată în Bulgaria sub numărul de societate BG204616073, cu sediul social la Shipka St. 6, etaj 3, Sofia 1504 (България, София 1504, ул. Шипка 6, етаж 3), Bulgaria

Republica Cehă
https://www.euronetatms.cz
Euronet Services spol. s r.o., înregistrată în Republica Cehă sub numărul de societate 25608452, cu sediul social și principala adresă comercială la Pobřežní 620/3, 186 00 Praha 8, Republica Cehă

Croația
https://www.euronetatms.hr
EFT Usluge d.o.o., înregistrată în Croația sub numărul de societate 080137553, cu sediul social și principala adresă comercială la Prve Pile 1, 10000 Zagreb, Croația

Cipru
https://www.euronetatms.com.cy
Euronet 360 Finance Limited (sucursală), înregistrată sub numărul AE2948, cu sediul social la 7 Thiseos str., biroul 001,2042 Strovolos, Nicosia, Cipru

Danemarca
https://www.euronetatms.dk
Euronet 360 Finance Limited (sucursală), înregistrată sub numărul de societate 34740038, cu sediul social și adresa comercială principală la Peterdalsvej 1A, 3. sal, 2770 Kastrup, Danemarca

Estonia
https://www.euronetatms.ee
Euronet 360 Finance Limited (sucursală), înregistrată sub numărul de societate 14756049, cu sediul social și adresa comercială principală la Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Toompuiestee 30, 10149, Estonia

Franța
https://www.euronetatms.fr
Euronet Services SAS, înregistrată sub numărul 878 585 223 00026, cu sediul social și adresa comercială principală la 34 Rue Henri Barbusse 107 Ruue du 19 Mars 1962, 92230 Gennevilliers, Paris, Franța

Spania
https://www.euronetatms.es
Euronet 360 Finance Limited Sucursal en España (sucursală), înregistrată sub numărul W8262682A, cu sediul social și adresa comercială principală la Edificio Amura, C / Cantabria nº2, 3- planta, 28108 Alcobendas, Madrid, Spania

Grecia
https://www.euronetatms.gr
Euronet Card Services S.A., înregistrată în Grecia sub numărul de societate 123363401000, cu sediul social și adresa comercială principală la 1, Sachtouri & Poseidonos, Kallithea 17674, Attica, Grecia

Irlanda
https://www.euronetatms.ie
Euronet 360 Finance Limited (sucursală), înregistrată sub numărul de societate 908313, cu sediul social la 39/40 Mount Street Upper, Dublin 2, Irlanda

Islanda
https://www.euronetatms.is
Euronet 360 Finance Limited (sucursală), înregistrată sub numărul de societate 650521-0130, cu sediul social la Suðurlandsbraut 30 108 Reykjavík, Islanda

Italia
https://www.euronetatms.it
Euronet 360 Finance Limited. (sucursală), înregistrată sub numărul de societate 97626920157, cu sediul social și adresa comercială principală la Via Giosuè Carducci 9, 20123, Milano, Italia

Lituania
https://www.euronetatms.lt
Euronet 360 Finance Limited (sucursală), înregistrată sub numărul de societate 305413397, cu sediul social în Labdarių st., 6A-16, LT-01120 Vilnius, Lituania

Letonia
https://www.euronetatms.lv
Euronet 360 Finance Limited (sucursală), înregistrată sub numărul de societate 40203219803, cu sediul social și adresa comercială principală la Duntes iela 6, Rīga, LV-1013, Letonia

Ungaria
https://www.euronetatms.hu
Euronet Banktechnikai Szolgáltató Kft., înregistrată sub numărul de societate 01-09-680790, cu sediul social la Alkotás utca 50, Alkotás Point, 1123, Budapesta, Ungaria

Malaysia
https://www.euronetatms.my
Euronet Services Malaysia Sdn Bhdl, înregistrată în Malaysia cu numărul de TVA – nr. de înregistrare SST W10-1808-31042954, cu sediul social la Upper Penthouse, Wisma Rkt, nr. 2, Jalan Raja Abdullah, Off Jalan Sultan Ismail, 50300 Kuala Lumpur, Malaysia

Malta
https://www.euronetatms.com.mt
Euronet 360 Finance Limited, înregistrată sub numărul OC1320, cu sediul social la BusinessLabs, Level One, Triq Dun Karm, Birkirkara BKR9037, Malta

Mexic
https://www.euronetatms.mx
Euronet Epay Mexico S.de R.L. de C.V., cu RFC EEM160411LV3 și sediul social în Anillo Vial Fray Junipero Serra 21260 PAD 07 – piso 3, C.P.: 76147 – Querétaro, Mexic

Muntenegru
https://www.euronetatms.me
Euronet Services d.o.o., înregistrată în Muntenegru sub numărul de societate 03314766, cu sediul social la IV Proleterske br. 26, Podgorica, Muntenegru

Norvegia
https://www.euronetatms.no
Euronet 360 Finance Limited (sucursală), înregistrată sub numărul de societate 821247152, cu sediul social și adresa comercială principală la Skippergata 33, 0154 Oslo, Norvegia

Țările de Jos
https://www.euronetatms.nl
Euronet 360 Finance Limited (sucursală), înregistrată sub numărul de societate 62593498, cu sediul social și adresa comercială principală la Hogehilweg 4 K, etajul 5, 1101 CC Amsterdam, Țările de Jos

Filipine
https://www.euronetatms.ph
Euronet Technology Services Inc., înregistrată în Filipine sub numărul de societate CS201730466, cu sediul social la etajul 8, Zuellig Building, Makati Avenue, colț cu Paseo de Roxas și Sta Potenciana Street, Makati City 1225, Metro Manila, Filipine

Portugalia
https://www.euronetatms.pt
Euronet 360 Finance Sucursal em Portugal, Lda (sucursală), înregistrată sub numărul de societate 980524920, cu sediul social și adresa comercială principală la Avenida da República, 50 – 10º, 1069-211 Lisabona, Portugalia

România
https://www.euronetatms.ro
Euronet Services SRL., înregistrată sub numărul de societate J/40/1066/1998, cu sediul social și adresa comercială principală la nr.73-81, Șoseaua București-Ploiești, Parcul Victoria, corp 2, etaj 3, București 1, România

Slovenia
https://www.euronetatms.si
Euronet 360 Finance Limited (sucursală), înregistrată sub numărul de societate 8481628000, cu sediul social la Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Slovenia

Suedia
https://www.euronetatms.se
Euronet 360 Finance Limited (sucursală), înregistrată sub numărul de societate 516410-9398, cu sediul social și adresa comercială principală la Armégatan 40, 5tr – 171 71 Solna, Suedia

Regatul Unit
https://www.euronetatms.com
Euronet 360 Finance Limited înregistrată în Anglia sub numărul de societate 06928422, cu sediul social la North Block, 55 Baker Street, etajul 7, Londra, Anglia, W1U 7EU

Slovacia
https://www.euronetatms.sk
Euronet Services Slovakia, spol. s r.o. înregistrată în Slovacia sub numărul de identificare 35 854 448, cu sediul social la Prievozská 4, 821 09, Bratislava

Contactați-ne

Căutare