Condiții de utilizare a site-ului web (ROMÂNIA)

Documente standard | Menținute | România

Condiții privind accesul la un site web și utilizarea acestuia în conformitate cu legislația irlandeză. Această resursă a fost cunoscută anterior ca Condiții de utilizare a site-ului web (România).

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACESTE CONDIȚII DE UTILIZARE ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE  

CE CUPRIND ACESTE CONDIȚII?  

Aceste condiții prezintă regulile de utilizare a site-ului nostru web https://www.euronetatms.ro/ (site-ul nostru).

CINE SUNTEM ȘI CUM NE PUTEȚI CONTACTA  

https://www.euronetatms.ro

este un site operat de Euronet 360 Finance Limited [SW1] – Sucursala („Noi„, „Al nostru„, „Nouă„), numărul de înregistrare al societății 908313, cu sediul social la 39/40 Mount Street Upper, Dublin 2, România.

Pentru a ne contacta, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@euronetworldwide.com sau să sunați la linia noastră de servicii pentru clienți la numărul 0800 032 0707.

Dacă doriți să faceți o reclamație în legătură cu funcționarea sau utilizarea acestui site, vă rugăm să ne trimiteți reclamația prin e-mail la adresa de e-mail de mai sus. Vă rugăm să nu uitați să descrieți în reclamație preocupările dvs cu privire la funcționarea sau utilizarea acestui site și să ne furnizați datele dvs de contact.

PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI NOSTRU, ACCEPTAȚI ACESTE CONDIȚII  

Prin utilizarea site-ului nostru, confirmați că acceptați aceste condiții de utilizare și că sunteți de acord să le respectați.

Dacă nu sunteți de acord cu aceste condiții, nu trebuie să utilizați site-ul nostru.

Vă recomandăm să imprimați o copie a acestor condiții pentru a le putea consulta în viitor.

VI SE POT APLICA ȘI ALTE CONDIȚII  

Aceste condiții de utilizare se referă la următoarele condiții suplimentare, care se aplică, de asemenea, utilizării de către dvs. a site-ului nostru:

PUTEM MODIFICA ACESTE CONDIȚII  

Putem modifica aceste condiții din când în când. De fiecare dată când doriți să utilizați site-ul nostru, vă rugăm să verificați aceste condiții pentru a vă asigura că ați înțeles condițiile care se aplică în acel moment. Aceste condiții au fost actualizate cel mai recent la 21/12/2023.

ESTE POSIBIL SĂ MODIFICĂM SITE-UL NOSTRU

Este posibil să actualizăm și să modificăm site-ul nostru din când în când pentru a reflecta modificările aduse produselor noastre, nevoile utilizatorilor noștri și prioritățile noastre de afaceri.

Sunteți responsabil pentru asigurarea tuturor aranjamentelor necesare (inclusiv cu furnizorul dvs. de servicii de telecomunicații) pentru a obține acces la site-ul nostru.

PUTEM SUSPENDA SAU RETRAGE SITE-UL NOSTRU  

Site-ul nostru este pus la dispoziție în mod gratuit.

Nu garantăm că site-ul nostru sau orice conținut de pe acesta va fi întotdeauna disponibil sau va fi neîntrerupt. Putem suspenda, retrage sau restricționa disponibilitatea întregului site sau a oricărei părți a acestuia din motive comerciale și operaționale. Vom încerca să vă anunțăm cu o notificare rezonabilă cu privire la orice suspendare sau retragere.

De asemenea, aveți responsabilitatea de a vă asigura că toate persoanele care accesează site-ul nostru prin intermediul conexiunii dvs. la internet cunosc aceste condiții de utilizare și alți termeni și condiții aplicabile și că îi respectă.

SITE-UL NOSTRU ȘI INFORMAȚIILE CONȚINUTE ÎN ACESTA SUNT DESTINATE DOAR UTILIZATORILOR DIN România

Site-ul nostru și informațiile pe care le conține se adresează persoanelor care locuiesc în România. Nu declarăm că conținutul disponibil pe sau prin intermediul site-ului nostru este adecvat pentru utilizare sau disponibil în alte locații.

CUM PUTEȚI UTILIZA MATERIALELE DE PE SITE-UL NOSTRU  

Noi suntem proprietarii sau deținătorii de licență ai tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului nostru și asupra materialelor publicate pe acesta. Aceste opere sunt protejate de legile și tratatele privind drepturile de autor din întreaga lume. Toate aceste drepturi sunt rezervate.

Puteți tipări o copie și puteți descărca extrase din orice pagină (pagini) de pe site-ul nostru pentru uz personal și puteți atrage atenția altor persoane din cadrul organizației dvs. asupra conținutului postat pe site-ul nostru.

Nu trebuie să modificați în niciun fel copiile pe hârtie sau digitale ale materialelor pe care le-ați tipărit sau descărcat și nu trebuie să folosiți ilustrații, fotografii, secvențe video sau audio sau alte elemente grafice separat de orice text care le însoțește.

Statutul nostru (și al tuturor contribuitorilor identificați) de autori ai conținutului de pe site-ul nostru trebuie să fie întotdeauna recunoscut.

Nu trebuie să utilizați nicio parte a conținutului site-ului nostru în scopuri comerciale fără a obține o licență în acest sens de la noi sau de la licențiatorii noștri și nu trebuie să reproduceți, redistribuiți sau publicați către alte persoane, integral sau parțial.

Dacă imprimați, copiați sau descărcați orice parte a site-ului nostru, încălcând aceste condiții de utilizare, dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru va înceta imediat și trebuie, la alegerea noastră, să returnați sau să distrugeți orice copie a materialelor pe care le-ați făcut.

NU VĂ BAZAȚI PE INFORMAȚIILE DE PE ACEST SITE  

Conținutul site-ului nostru este furnizat doar pentru informații generale. Acesta nu este menit să reprezinte un sfat pe care să vă bazați. Trebuie să obțineți consultanță profesională sau de specialitate înainte de a întreprinde sau de a vă abține de la orice acțiune pe baza conținutului site-ului nostru.

Deși depunem eforturi rezonabile pentru a actualiza informațiile de pe site-ul nostru, nu facem nicio declarație, garanție sau asigurare, expresă sau implicită, că conținutul site-ului nostru este precis, complet, actualizat sau disponibil pentru a fi recuperat. Acest lucru este valabil și pentru conținutul furnizat de părți terțe. Estimările și evaluările reflectă opinia autorului respectiv la momentul pregătirii sau elaborării. Este posibil ca acestea să fie depășite de evoluțiile actuale sau să se fi schimbat fără ca evaluările, elaborările și informațiile furnizate să fie modificate. În cazul în care conținutul a fost pus la dispoziție de către terți sau reflectă opinia unor terți, acesta nu trebuie să fie în mod obligatoriu conform cu opiniile noastre, ci poate chiar să le contrazică.

NU SUNTEM RĂSPUNZĂTORI PENTRU SITE-URILE CĂTRE CARE FACEM LEGĂTURI  

În cazul în care site-ul nostru conține legături către alte site-uri și resurse furnizate de terți, legăturile respective sunt furnizate doar pentru informarea dvs. Astfel de legături nu trebuie interpretate ca o aprobare din partea noastră a acelor site-uri web legate sau a informațiilor pe care le puteți obține de pe acestea.

Nu avem niciun control asupra conținutului acelor site-uri sau resurse.

CONȚINUTUL GENERAT DE UTILIZATOR NU ESTE APROBAT DE NOI  

Acest site poate include informații și materiale încărcate de către alți utilizatori ai site-ului, inclusiv pe forumuri și camere de chat. Aceste informații și aceste materiale nu au fost verificate sau aprobate de noi. Opiniile exprimate de alți utilizatori pe site-ul nostru nu reprezintă opiniile sau valorile noastre.

CUM SĂ RECLAMAȚI CONȚINUTUL ÎNCĂRCAT DE ALȚI UTILIZATORI  

Dacă doriți să reclamați conținutul încărcat de alți utilizatori, vă rugăm să ne contactați la https://www.euronetatms.ro/contactati-euronet/.

CUM PUTEM UTILIZA INFORMAȚIILE DVS. PERSONALE  

Vom utiliza informațiile dvs. personale numai în conformitate cu prevederile din Notificarea noastră privind confidențialitatea datelor: https://www.euronetatms.ro/notificare-privind-confidentialitatea-datelor/.

NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU VIRUȘI ȘI NU TREBUIE SĂ ÎI INTRODUCEȚI.  

Utilizarea site-ului necesită un dispozitiv cu acces la internet care să suporte un browser web(Mozilla, Internet Explorer, Chrome, Bing sau actualizările acestora) în browser. Nu garantăm că site-ul nostru va fi sigur sau că nu va conține erori sau viruși.

Sunteți responsabil pentru configurarea tehnologiei informației, a programelor de calculator și a platformei dvs pentru a accesa site-ul nostru. Ar trebui să folosiți propriul software de protecție împotriva virușilor.

Nu trebuie să abuzați de site-ul nostru prin introducerea cu bună știință de viruși, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale rău intenționate sau dăunătoare din punct de vedere tehnologic. Nu trebuie să încercați să obțineți acces neautorizat la site-ul nostru, la serverul pe care este stocat site-ul nostru sau la orice server, calculator sau bază de date conectată la site-ul nostru. Nu trebuie să atacați site-ul nostru prin intermediul unui atac de refuz de serviciu sau al unui atac distribuit de refuz de serviciu. Astfel de activități pot fi interzise, iar noi vom notifica autoritățile relevante de aplicare a legii în consecință și vom coopera cu autoritățile respective, dezvăluindu-le identitatea dvs. În cazul unei astfel de încălcări, dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru va înceta imediat.

REGULI PRIVIND CREAREA DE LEGĂTURI CĂTRE SITE-UL NOSTRU  

Aveți dreptul să creați o legătură către pagina noastră de pornire, cu condiția să faceți acest lucru în mod corect și legal și să nu ne afectați reputația sau să profitați de ea.

Nu trebuie să cerați o legătură în așa fel încât să sugerați vreo formă de asociere, aprobare sau acord din partea noastră, în cazul în care nu există.

Nu trebuie să creați o legătură către site-ul nostru pe niciun site web care nu vă aparține.

Site-ul nostru nu trebuie să fie încadrat pe niciun alt site și nici nu puteți crea o legătură către nicio altă parte a site-ului nostru în afară de pagina de pornire.

Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de stabilire a legăturilor fără notificare prealabilă.

Dacă doriți să creați un link către sau să folosiți conținutul site-ului nostru, altul decât cel stabilit mai sus, vă rugăm să contactați contact@euronetworldwide.com.

LEGISLAȚIA CĂREI ȚĂRI SE APLICĂ ÎN CAZ DE LITIGIU?  

Aceste condiții de utilizare a site-ului sunt guvernate de legislația irlandeză. Orice litigii care decurg din sau în legătură cu utilizarea site-ului nostru și care nu sunt soluționate pe cale amiabilă vor fi soluționate de către instanța competentă teritorial și material.

Vă trimitem la platforma Uniunii Europene pentru soluționarea extrajudiciară online a litigiilor, care poate fi accesată la următoarea adresă de internet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

Contactați-ne

Căutare