Reduceți costurile de întreținere a rețelei dumneavoastră de ATM-uri
Reduceți costurile de întreținere a rețelei dumneavoastră de ATM-uri
Colaborează cu un furnizor de top de ATM-uri
Colaborează cu un furnizor de top de ATM-uri
Creșteți veniturile cu un ATM
Creșteți veniturile cu un ATM
Instalează un ATM pentru afacerea ta
Instalează un ATM pentru afacerea ta
Nu există ATM in zona dumneavoastră?
Nu există ATM in zona dumneavoastră?

Despre

Noi alimentăm plățile care aduc laolaltă companiile și consumatorii

Din 1994, Euronet EFT oferă ATM-uri gestionate independent în întreaga lume. De la primul ATM din Ungaria, am crescut, am dezvoltat și am extins oferta noastră de ATM-uri și capacitatea de plată în Europa, Asia și America. În prezent, gestionăm un număr de peste 50.000 de ATM-uri care asigură accesul la numerar pentru milioane de clienți în fiecare an. Portofoliul nostru diversificat de ATM-uri ne permite să asigurăm accesul atât de necesar la numerar și servicii pentru o gamă largă de întreprinderi și consumatori, inclusiv pentru comunitățile rurale și îndepărtate.

Datorită relației noastre unice, Euronet EFT are acces la rețeaua globală de plăți Euronet Worldwide și la tehnologia REN de ultimă generație. Prin intermediul acesteia, putem oferi servicii personalizate și inovatoare care aduc la bancomatele noastre capacitatea de plată fizică și digitală, inclusiv retrageri de numerar fără card, depuneri de numerar, plăți prin cod QR/cod de bare, transferuri de bani, carduri cadou digitale, precum și facilități de distribuire a mai multor valute și de conversie valutară dinamică. Aceste servicii variază în funcție de țară și de acordurile încheiate cu organismele de conducere relevante.

De asemenea, suntem parteneri cu băncile și instituțiile financiare care doresc să își gestioneze rețelele de ATM-uri, dar și să se extindă cu mai multe puncte de acces pentru clienți, oferind tehnologia noastră unică și soluția ATM-as-a-Service.

Familia Euronet Worldwide


Euronet Worldwide este lider în industria de procesare a tranzacțiilor securizate și în dezvoltarea de tehnologii de plată de ultimă generație. Multiplele noastre rețele mondiale procesează miliarde de tranzacții în fiecare an.
COMUNICATE DE PRESĂ

Ria Money Transfer (“Ria”) este un lider global în industria transferurilor de bani (remitere de numerar), oferind servicii în peste 507.000 de locații din peste 160 de țări. Pe lângă serviciile de transfer de bani, Ria oferă servicii de încasare de cecuri, plată de facturi, schimb valutar și conținut digital preplătit pe anumite piețe.
FACEBOOK | TWITTER

epay este un furnizor global de produse preplătite și o rețea de distribuție cu o rețea de vânzare cu amănuntul de aproximativ 739.000 de puncte de vânzare în aproximativ 325.000 de locații de vânzare cu amănuntul la nivel global. Epay este în fruntea inovației în domeniul soluțiilor de plată electronică, al sistemelor de colectare de numerar cu amănuntul.

Xe oferă soluții complete de transfer internațional de bani și de gestionare a riscului valutar (hedging). Echipa lor de specialiști în schimburi valutare lucrează cu întreprinderi britanice de toate dimensiunile pentru a-și îmbunătăți rezultatele valutare.
BLOG

Dolphin Debit Access oferă instituțiilor financiare o alternativă mai eficientă la gestionarea internă a ATM-urilor. Oferă servicii complete, fără griji, pentru rețeaua de ATM-uri, care acoperă fiecare aspect al gestionării ATM-urilor, de la pregătirea locației și achiziționarea de echipamente până la actualizări de sistem și gestionarea numerarului.

Euronet Merchant Services oferă posibilitatea de a oferi clienților săi o gamă specializată de servicii inovatoare, inclusiv acceptarea cardurilor, soluții DCC și rambursarea taxelor. Aceștia au un portofoliu extins de clienți, de la hoteluri londoneze de 5 stele până la cele mai importante mărci de îmbrăcăminte și bijuterii din lume.

Pure Commerce din grupul de companii Euronet Worldwide Inc. și este un furnizor de top de soluții fintech pentru parteneri bancari și comercianți la nivel global. Sunt specializați în soluții de achiziție de plăți în valută și în mai multe valute, precum și în integrări omnichannel pentru comercianți.

Innova Taxfree Group este o companie specializată în rambursarea TVA pentru turiștii străini. Innova este prezentă în principalele țări europene, oferind servicii de Tax-free, marketing și comunicare. Serviciile lor oferă mărcilor și comercianților cu amănuntul toate procedurile administrative și contabile legate de rambursările de TVA complet gratuite.
NOUTĂȚI

Cariere la Euronet EFT

Lucrul la Euronet EFT nu oferă doar un loc de muncă, ci și o carieră în cadrul unui furnizor global de plăți care pune oamenii în centrul activității sale. Doriți să vă alăturați unei echipe de profesioniști care oferă soluții ATM pentru milioane de oameni, 365 de zile pe an?

Sunteți gata să contribuiți cu expertiza dvs. la o afacere construită pe spirit antreprenorial și în care toată lumea contribuie la succesul acesteia? Dacă răspunsul este da, atunci vrem să ne contactezi!

Vă rugăm să faceți clic pe butonul de mai jos pentru mai multe informații despre oportunitățile de carieră la Euronet EFT.

Contactați-ne

Căutare