Municipalități

Oferirea unui acces convenabil și sigur la numerar pentru toți cetățenii

Accesul la numerar este un serviciu valoros care ajută economiile locale să se dezvolte și credem că toată lumea ar trebui să aibă întotdeauna posibilitatea de a alege să plătească. Acum, mai mult ca oricând, băncile își retrag serviciile de sucursale și ATM-uri, așa că scopul nostru este de a sprijini comunitățile locale și rurale pentru a asigura accesul sigur și convenabil la numerar pentru fiecare rezident sau vizitator.

Prin programul nostru „Bancomate în comunitate„, reducem nevoia comunităților rurale de a se deplasa în orașe mai mari, oferind un serviciu de numerar valoros, chiar în centrul comunității dumneavoastră.

În plus, ne adaptăm proiectele ATM-urilor noastre pentru a respecta moștenirea culturală și de mediu a orașelor și comunităților care ne găzduiesc și am colaborat cu municipalitățile locale, cu departamentele de patrimoniu și cu artiștii locali pentru a face din ATM nu doar un element cheie, ci și o operă de artă! Dorim ca ATM-urile noastre să iasă în evidență din toate motivele corecte. În zonele de importanță istorică, vom lucra din greu cu municipalitățile și cu birourile relevante pentru a ne asigura că ATM-ul nu numai că este instalat în mod corespunzător cu locația, dar, dacă ATM-ul este dezinstalat, vom readuce locația la starea inițială.

Beneficii pentru municipalitate:

  • Un serviciu valoros pentru cetățenii și vizitatorii dumneavoastră
  • Alegerea metodei de plată
  • Sprijinirea economiei locale
  • Creșterea cheltuielilor facute de clienţi in punctele de vânzare locale
  • Gata cu deșerturile de numerar
  • Înlocuitor la închiderea unei sucursale bancare
  • Publicitate pozitivă
  • Oportunități de publicitate comunitară

Cetățenii noștri apreciază buna funcționare a acestui serviciu și comisioanele de retragere pe deplin comparabile cu toate celelalte ATM-uri de pe piață.

Mayor OF Becov u Mostu

MERCHANT

Soluțiile noastre ATM sunt dezvoltate pentru a funcționa pentru multe întreprinderi… mici, medii sau mari lanțuri multi-site.

BANCI

Cu propunerea noastră de valoare ATM-as-a-Service, oferim băncilor și instituțiilor financiare (IF) o soluție pentru a profita de tehnologia noastră.

PRODUSE

Experții noștri în vânzări vor lucra cu dumneavoastră pentru a găsi cea mai bună soluție pentru afacerea dumneavoastră, împreună cu gama noastră diversificată de servicii.

Contactați-ne

Căutare