Acces la numerar oricând și oriunde aveți nevoie

V-ați gândit vreodată ce valoare ar putea aduce un bancomat pentru afacerea sau comunitatea dumneavoastră?

Toată lumea are nevoie de opțiuni de plată. Numerarul este una dintre ele. Iar odată cu închiderea sucursalelor băncilor, accesul la numerar devine din ce în ce mai dificil.

Deservind o rețea globală de mii de ATM-uri, segmentul de transfer electronic de fonduri („EFT”) al Euronet oferă soluții complete de procesare a plăților electronice. Produsele și serviciile sale oferă soluții multifuncționale pentru ATM-uri, oferind beneficii clare consumatorilor, întreprinderilor, băncilor și municipalităților. Misiunea noastră este de a oferi acces sigur la numerar și la alte servicii de plată pentru milioane de consumatori din întreaga lume, în comunitățile urbane și rurale.


La prima vedere

c. 50,000

de ATM-uri în administrare

Peste 4.37miliarde

de tranzacții procesate

62

de țări
deservite

Peste 3,100

de bancomate de depunere instalate în Europa


BUSINESS

Soluțiile Euronet EFT ATM sunt concepute pentru a deservi o gamă largă de sectoare de afaceri.

MUNICIPALITĂȚI

Prin programul nostru „Bancomate în comunitate”, reducem nevoia comunităților rurale de a se deplasa în orașe mai mari, oferind un serviciu de numerar valoros, chiar în centrul comunității dumneavoastră.

BANCI

Cu propunerea noastră de valoare ATM-as-a-Service, oferim băncilor și instituțiilor financiare (IF) o soluție pentru a profita de tehnologia noastră.

CLIENT

Probleme legate de bancomate, întrebări legate de servicii, asistență pentru siguranță, avem informații care să vă ajute cu orice problemă legată de bancomate pe care o puteți întâmpina.

DESPRE

Din 1994, Euronet EFT oferă ATM-uri gestionate independent în întreaga lume.

CONTACT

Doriți să aflați mai multe? Completați formularul nostru online și vă vom trimite o ofertă cât mai curând posibil.


Materiale video

European Holiday Planning and Spending Money

Contactați-ne

Căutare