Întrebări frecvente

Ce tip de card-uri acceptă bancomatul Euronet?

ATM-urile Euronet EFT acceptă următoarele mărci de carduri: toate cardurile VISA, inclusiv VPay, PLUS, Electron, toate cardurile MasterCard, inclusiv Maestro și Cirrus, JCB, CUP/UPI (China Union Pay / Union Pay), ServiRed și AMEX, Dinners/Pulse/Discover

Care este limita maximă zilnică a unei retrageri de numerar?

Limita retragerilor zilnice sau a numărului de tranzacții zilnice la bancomate și unități POS este impusă de fiecare bancă, nu de Euronet. Aceasta poate fi diferită în funcție de originea și tipul card-ului. Furnizorul card-ului dvs. vă va putea oferi detalii în acest sens.

Cine este responsabil dacă bancomatul este defect?

Euronet. Dacă există o problemă cu bancomatul, vă rugăm să contactați imediat echipa Euronet de servicii dedicate clienților, care va lua măsurile necesare pentru a repara bancomatul cât mai rapid posibil. Numărul serviciul de relații cu clienții Euronet este +40 374 10 82 82 .

Card-ul meu a rămas în bancomat. Îl vreau înapoi… îmi poate fi returnat?

Atunci când un card este capturat, acest lucru se datorează, în mod normal, unei solicitări din partea băncii emitente sau unei erori a titularului de card (de exemplu, titularul de card nu și-a retras din ATM cardul în timpul acordat și cardul a fost capturat din motive de securitate). Din păcate, Euronet EFT nu poate returna cardurile capturate titularului de card, deoarece suntem obligați să respectăm regulile emitentului și ale sistemului de carduri, care determină procedurile de capturare/distrugere a cardurilor. Vă rugăm să contactați imediat serviciul clienți Euronet EFT, precum și banca dumneavoastră, pentru a primi instrucțiuni suplimentare.

Nu am primit numerarul, dar contul meu a fost debitat. Cum îmi recuperez banii?

Nu trebuie să vă îngrijoraţi şi să intrati in panică. În majoritatea cazurilor când numerarul nu poate fi eliberat, banii dvs. sunt creditaţi înapoi in contul dvs., în mod automat, în câteva minute. În situaţia rără în care acest lucru nu s-a intamplat, vă rugăm să contactați serviciul clienți Euronet EFT și banca dumneavoastră, pentru a le notifica incidentul. Cele două entități vor lucra împreună pentru a remedia problema. Numărul de telefon al serviciului clienți Euronet EFT este +40 374 10 82 82 82 .

Contactați-ne

Căutare